Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Wat is Koonings.tv
KooningsTV is een videoplatform dat jou meeneemt in de wondere wereld van het trouwen, met fragmenten die je simpelweg moet zien.  Niet alleen aanstaande bruidsparen, maar iedereen die van trouwen houdt, kan hier inspiratie opdoen, heerlijk wegzwijmelen of ongegeneerd videosnacken (zonder aan te komen).

Waarom is Koonings.tv iets voor mij?
Koonings.tv is divers, we hebben voor ieder wat wils. De tutorial video’s die je echt álles leren over het bruidsleven, de bijzondere, grappige of juist ontroerende verhalen van echte bruidsparen, maar ook een kijkje achter de schermen bij een van de grootste bruidszaken ter wereld en nog veel meer. Benieuwd? Bekijk hier de previews.

Waar vind ik Koonings.tv?
Koonings.tv is een website. De video’s kun je bekijken op desktop, laptop, tablet en natuurlijk mobiel via www.koonings.tv

Waarom moet ik me aanmelden voor Koonings.tv?
Om alle video’s te kunnen bekijken vragen we om een inlog. Dit doen we Om je op de hoogte te houden wanneer er nieuwe video’s online staan en zodat je jouw favoriete video’s kan opslaan en terugkijken.

Wat kost Koonings.tv?
Koonings.tv is en blijft helemaal gratis.

Hoe kan ik video’s delen?  
Door op de deelknoppen rechts onder de video te klikken, kun je de video delen met anderen via Facebook, twitter en Google+. Let op, anderen die geen account hebben bij Koonings tv krijgen de preview te zien.

Over je Koonings.tv account

Hoe kan ik een account aanmaken?
Dat is heel gemakkelijk, je vult je naam en e-mail adres in op de homepage van Koonings.tv of je maakt gebruik van de facebook koppeling.

Als ik inlog via Facebook, worden er dan gegevens tussen Koonings.tv en mijn Facebook account uitgewisseld?
Als je inlogt via Facebook worden jouw voor- en achternaam en jouw e-mailadres aan ons doorgegeven. Dit zijn dezelfde gegevens waarmee je een Koonings.tv account aan kunt maken. Jouw Facebook vrienden zien hier uiteraard niets van en we plaatsen ook niets op jouw Facebook timeline.

Ik heb een account aangemaakt, maar geen mail ontvangen.
Controleer even je reclame- of spampostbus, soms komt de e-mail daarin terecht. Zo niet, probeer nog een keer aan te melden via www.koonings.tv of neem contact met ons op via info@koonings.tv of bel 0493-313220.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord of mailadres ben vergeten?
Open de website www.koonings.tv en klik op ‘Aanmelden’. Daar vind je de link ‘Wachtwoord vergeten’, waar je ook meteen je mailadres kan nakijken.

Hoe kan ik mijn account beheren?
Om je account te beheren, log je in en klik je op het ‘Instellingen’ icoon. Bij ‘Profiel wijzigen’ kun je je voornaam en achternaam wijzigen, net als je mailadres en je wachtwoord. De wijzigingen worden doorgevoerd in het account.

Hoe kan ik mijn account opzeggen? 
Je kunt je account opzeggen via 'mijn profiel'. Door hier te klikken op opzeggen account zul je geen video's meer kunnen bekijken. We zullen je missen!!

Inloggen
Aanmelden